Mathias De Graeve

Ondervoorzitter en organisatieverantwoordelijke

Mathias is geboren en getogen in Deinze. Hij woonde tot zijn 25ste in de deelgemeente Petegem om dan te verhuizen naar de andere deelgemeente Wontergem, waar hij samenwoont met Sophie Van Hauwaert en hun zoon James Flynn (1).

Sinds 2011 maakt hij deel uit van N-VA Deinze en hij werd kort daarna verkozen tot ondervoorzitter, een functie die hij tot op heden nog steeds uitoefent. Naast deze functie volgt Mathias vooral dossiers op omtrent verkeer en mobiliteit in Deinze.

Als organisatieverantwoordelijke zet Mathias zich ook dagelijks in om de lokale afdeling in de schijnwerpers te plaatsen. Dit kan gaan van uitstappen, gastsprekers en evenementen tot protestacties.

Mathias begon zijn werkende carrière in het familiebedrijf Bouwbedrijf De Graeve om in 2010 de overstap naar het secundair onderwijs te maken. Daarnaast werd hij ook nog eens vrijwillig brandweerman bij brandweerzone Centrum post Deinze.

Mensen willen helpen is altijd Mathias zijn ding geweest, daarom blijft hij zich dagelijks inzetten voor de inwoners en een leefbare stad.