N-VA tevreden met aanzet relanceplan.

Op 24 juni 2020
Bart Vermaercke

Op de gemeenteraadscommisie van dinsdag werd het relanceplan voorgesteld aan de gemeenteraad.

N-VA reageert bij monde van fractieleider Bart Vermaercke tevreden: “We waren al heel lang vragende partij naar een echt relanceplan en deden heel wat voorstellen. We zijn dan ook blij er vele terug te vinden in het voorgestelde plan. Denk maar aan het openstellen van de parking op de Bloemmolens, de terugbetaling van de promotaks en terrasbelasting (huur meubilair), het kwijtschelden van de huurconcessies, ondersteuning voor bijscholing, het uitrollen van een staycationplan, enz.
Vanuit N-VA zullen we ons dan ook constructief opstellen om de economie in Deinze te volle mee te ondersteunen. Dat dit financieel een moeilijke oefening wordt staat buiten kijf. Allicht zullen de komende jaren keuzes moeten gemaakt worden in een aantal projecten, maar voor ons is het belangrijkste dat de economie en handel ten volle ondersteund worden.”

Woensdagavond liggen op de gemeenteraad ook nog een aantal voorstellen op tafel die de meest kwestbaren moet ondersteunen. Het is een plan dat zal gesubsidieerd worden met middelen vanuit de federale en Vlaamse overheid.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is