Mathias De Graeve kiest ook voor de N-VA

Op 2 mei 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

Mathias De Graeve (33 jaar)  is geboren in Deinze, opgegroeid in Petegem en heeft zich 7 jaar geleden gesetteld in Wontergem. Daar woont hij samen met zijn vrouw Sophie en hun zoontje James Flynn (3).

Na zijn studiejaren begon Mathias zijn carrière in het familiebedrijf Bouwbedrijf De Graeve om in 2010 de overstap te maken als leerkracht in het secundair onderwijs. Sinds 2011 engageerde Mathias zich bij N-VA Deinze en besliste hij om zich in te zetten voor de lokale verkiezingen. Kort na de verkiezingen werd hij verkozen tot ondervoorzitter & organisatie verantwoordelijke.

Mathias is ook vrijwillig brandweerman, waar hij dagelijks zijn steentje bijdraagt om ervoor te zorgen dat onze inwoners hun veiligheid gegarandeerd blijft. 

Als ontspanning zoekt Mathias graag de gezelligheid op: een leuk terrasje met een hapje en drankje, optredens, lokale evenementen, sporten, .....  Maar evengoed kan hij zich ontspannen door met zijn zoontje een uitstap te doen of creatief bezig te zijn in de tuin.

Mensen helpen is altijd Mathias zijn ding geweest. Daarom wil hij opnieuw de nodige inspanningen doen om ervoor te zorgen dat de stem van de inwoners gehoord wordt en dat ze kunnen genieten van een gezellige en vooral leefbare stad!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is