Jan Vander Mijnsbrugge kiest ook voor de N-VA

Op 9 mei 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

Jan is een gedreven Vlaming en Deinzenaar.

Na zijn succesvolle studies voor burgerlijk ingenieur is Jan sedert 1994 genesteld in Deinze. Hij woont in Petegem-aan-de-Leie met zijn partner Beatrice en zijn drie studenten. Jan is een echte Deinzenaar geworden met een sterke interesse voor de lokale economie en het financiële reilen en zeilen van de stad. Vanuit zijn professionele ervaring als manager en bedrijfsleider wil Jan in deze domeinen het N-VA-team van Deinze in het land van Nevele versterken en zijn steentje bijdragen. Je kan Jan in Deinze tegenkomen in de bibliotheek, op zijn gewone of MTB fiets, in de muziekschool waar hij lessen saxofoon volgt, in de bridgeclub.

Het Vlaming zijn en streven naar de realisatie van de erfenis van de Vlaamse oud-strijders: ‘zelfbestuur, nooit meer oorlog, Godsvrede’, zit bij Jan diepgeworteld in nagedachtenis van zijn grootvader. Vanuit deze persoonlijke motivatie is Jan lid van de N-VA. Een veilig, warm, welvarend en onafhankelijk Vlaanderen is zijn persoonlijk streven.

Jan zetelt in de OCMW-raad van Deinze voor de N-VA en vertegenwoordigt Deinze in de nationale N-VA partijraad. Hij focust hierbij op de thema’s: financiën, economie, ondernemen, identiteit, migratie en inburgering, Vlaams-nationalisme.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is