Bart Vermaercke op plaats 3 voor de provincieraadsverkiezingen

Op 6 juli 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

De N-VA maakte haar provincieraadslijst voor het kiesdistrict Gent-Eeklo bekend. Huidig provincieraadslid Kurt Moens uit Evergem trekt de lijst. De parlementsleden Andries Gryffroy (Melle) en Sarah Smeyers (Aalst) zijn de lijstduwers. De tweede plaats gaat naar Karlijn Deene uit Gent. Bart Vermaercke is de kandidaat uit de fusiestad Deinze en staat op de 3e plaats.

Nieuwkomer Bart Vermaercke werd de derde plaats op de lijst van N-VA voor de provincieraadsverkiezingen toegewezen. De Deinzenaar krijgt daarmee van zijn partij een strijdbare plaats.

Bart Vermaercke woont in Astene en is ondernemer. Hij is 55 jaar, kent een groot maatschappelijk engagement (Scouts, Canteclaercomité, PWA Deinze, Unizo, …) en was tot voor kort ook voorzitter van Unizo Gent-Meetsjesland, Unizo Oost-Vlaanderen en lid van het Bestuurscomité Unizo Nationaal. Deze ervaring kan hij aanwenden in de provincie.

"Dankzij de N-VA werden de provincies al voor de helft afgeslankt en zetten we de weg verder naar een voor de burgers goedkopere overheid. Deze hervorming moeten we verderzetten en daar de juiste mensen met een visie op zetten. Dat is wat ik wil voorstellen voor de provincie. We moeten de burger een provincieraad aanbieden die enkel bezig is met die burger en met de economie en niet met zichzelf", motiveert Vermaercke zijn kandidatuur. 

Tijdens de verkiezingen van oktober zal Bart Vermaercke niet alleen kandidaat zijn voor de Provincieraad, hij heeft ook de derde plaats op de gemeenteraadslijst voor de fusiestad Deinze.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is