Ann De Weirdt kiest voor de N-VA

Op 9 mei 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

Ann De Weirdt (53) is geboren in St Amandsberg maar groeide op in Bachte-Maria-Leerne. In 1987 vestigde ze zich in Deinze als één van de eerste inwoners van de wijk Ten Bosse, waar ze, nog steeds woont met haar vriend Brieuc, haar zoon Matthias, doctoraatsstudent Fysica en haar geadopteerd viervoetertje Lena. Ann is ook bestuurslid van het wijkcomité Ten Bosse.

Werkzaam als sales manager van een bedrijf te Brussel, komt ze vaak in contact met mensen uit de medische - en de zorgsector, voornamelijk in België. Daarnaast is ze ook verantwoordelijk voor de Oost- en Noord-Europese markt (hotelsector) en reist vaak. Ann is een creatieve duizendpoot en weet, ondanks de drukke agenda, haar hobby’s te combineren met het werk. Het liefste is Ann onder de mensen, maar ze kan ook ontzettend genieten van de vrije natuur; tot rust komen tijdens een wandeling, fietsen of gewoon in de tuin vogels observeren. Ann heeft haar liefde voor dieren en voor de natuur van kindsbeen meegekregen van haar mama Leentje Huys (+), en engageert zich hier ook graag voor.

Ann komt ook uit een Volksunienest en kiest resoluut voor de N-VA. Ze is stellig overtuigd dat een nog beter beleid van onze fusiestad mogelijk is en ondersteunt alle standpunten van N-VA Deinze-Nevele. Ze hoopt dan ook dat vele kiezers in oktober durven veranderen voor vooruitgang en stemmen voor N-VA!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is