Veerle Boerjan op N-VA-lijst Deinze

Op 21 april 2012, over deze onderwerpen: Bestuur

Veerle Boerjan (53 jaar), dochter van de overleden Deinse ere-burgemeester Roger Boerjan, is kandidaat voor de N-VA bij de gemeenteraadsverkiezingen. Haar vader Roger Boerjan zetelde 35 jaar in de gemeenteraad, waaronder 20 jaar als burgemeester.

Veerle Boerjan woont met haar twee kinderen en met de hond van wijlen Roger Boerjan in het ouderlijk huis in de Tolpoortstraat .

“Ik herken veel van mijn vader in N-VA voorzitter Bart De Wever. Namelijk betrouwbare politici, die steeds het beste willen voor het volk ”, vertelt Veerle. “N-VA gaat uit van de kracht van Vlaanderen en mijn vader ging steeds uit van zijn eigen kracht en de kracht van Deinze. En  dat is wat Deinze ook nodig heeft om zich meer en beter te profileren als leidende stad van de regio.”

 Haar aandacht op lokaal vlak gaat vooral uit naar een milieubewuste stad, tewerkstelling en verkeer; net de punten waar ook ere-burgemeester Roger Boerjan sterk op inzette. Veerle Boerjan: “Ik vul dit lijstje aan met betere zorg voor bejaarden en gehandicapten en absoluut meer aandacht voor zelfstandigen, want zij brengen leven in onze stadskern.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is