Sabine Vermeulen is lijsttrekker voor N-VA Deinze

Op 24 maart 2012, over deze onderwerpen: Bestuur

OCMW-raadslid Sabine Vermeulen (41 jaar) wordt lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op de Deinse N-VA-lijst.

N-VA voorzitter Eric De Neve: "De keuze voor Sabine Vermeulen is een logische keuze. Door haar grote inzet en engagement is zij het gezicht van de N-VA geworden in Deinze. Haar politiek enthousiasme werkt zeer aanstekelijk. Bovendien heeft zij al heel wat politieke ervaring opgedaan en kennis opgebouwd. Haar goede banden met lokale mandatarissen in Oost-Vlaanderen en parlementsleden in Brussel zijn een sterke troef voor de toekomst van Deinze."

Professioneel is Sabine  verantwoordelijk voor 65 N-VA afdelingen in Oost-Vlaanderen en kent ze ondertussen het reilen en zeilen van politiek zeer goed. Ze is daarnaast ook bestuurder bij  de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen.

 “Het wordt mijn vijfde N-VA campagne op 6 jaar tijd, en elke keer wordt de uitdaging groter.” zegt Sabine Vermeulen.  “Met een sterke en gedreven ploeg zetten we volop in op een verdere lokale verankering van de N-VA in Deinze. Het N-VA-team is ambitieus, maar we blijven kritisch en realistisch voor onszelf en voor het beleid in Deinze.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is