Party met de N-VA Girls op zaterdag 16 juni

Op 6 juni 2012, over deze onderwerpen: Sociaal beleid en welzijn

Nathalie Mallard en Eva Therssen, beiden kandidaat voor gemeenteraadsverkiezingen op de N-VA-lijst, organiseren op zaterdag 16 juni 2012 vanaf 22.30 uur een ontmoetingsfuif in café The Philo. DJ Balou, bekend van de Gentse Feesten, is de gast-DJ op deze fuif, met gratis ingang.

“Dat The Philo de uitvalsbasis is voor de fuif is symbolisch. N-VA Deinze verzet zich tegen de sloop van The Philo; er is geen nood aan een bijkomende doorgang naar het Kaandelpark. Bij sloop van The Philo verdwijnt er opnieuw een jongerencafé en horecazaak in Deinze, terwijl locale economie net gestimuleerd moet worden.” zegt  Nathalie Mallard.

“Er zijn nu al zo weinig plaatsen in Deinze waar je eens je benen kan uitsmijten en dansen”, vult Eva Therssen aan. “Met dit initiatief willen we de jongeren ook laten zien dat niet alle politiekers “saai en stijf” zijn!”

In voorbereiding van het feestje in The Philo kan u Nathalie Mallard en Eva Therssen,  samen met enkele andere  N-VA kandidaten, aantreffen aan The Philo tijdens de wekelijkse woensdagmarkt van 13 juni met de boodschap dat het tijd word dat de Deinzenaren wakker en alert worden  en met een passende verrassing.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is