N-VA Deinze bezorgt Mobiliteitsvisie aan Minister Ben Weyts

Op 17 januari 2015, over deze onderwerpen: Mobiliteit - verkeersveiligheid
N-VA Deinze bezorgt mobiliteitsvisie aan minister Ben Weyts

Op 15 januari trok een delegatie van N-VA Deinze naar de Vlaamse minister van Mobiliteit Ben Weyts. Gewapend met de N-VA-visie op de Deinse mobiliteit vroegen ze aandacht voor de mobiliteitsproblematiek in Deinze.

'N-VA Deinze is van mening dat de inwoners recht hebben op vlot en veilig verkeer binnen onze stad. Er zijn concrete oplossingen nodig op korte en lange termijn,' zegt voorzitter Peter Broeren. 'Dat hebben we uitgewerkt in een visie. Alle leden van onze werkgroep 'mobiliteit' hebben hier hard aan meegewerkt. Die mobiliteitsvisie hebben we nu ook aan de minister kenbaar kunnen maken.'

'Het vorige Mobiliteitsplan van de Stad Deinze is nooit uitgevoerd ondanks dure studies en het huidige plan blijft voorlopig nog uit. Vlaanderen kan zelf niet verder werken aan de streefbeeldstudie van de gewestwegen omdat het mobiliteitsplan van Deinze op zich laat wachten. Het is zeer jammer dat er zoveel tijd verloren gaat. Ondertussen staan we letterlijk en figuurlijk stil in Deinze,' aldus Broeren. 

Ook de problematiek van de Gaversesteenweg, waar de bewoners al meer dan 10 jaar in onzekerheid leven door aangekondigde onteigeningen, werd aangekaart bij de minister.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is