Minister Weyts investeert € 101.482 in Vrije Basisschool voor Buitengewoon Onderwijs (Kouter) in Deinze.

Op 29 oktober 2022, over deze onderwerpen: Onderwijs, Sociaal beleid en welzijn

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert € 101.482 in Vrije Basisschool voor Buitengewoon Onderwijs in Deinze. “Een investering in scholenbouw is een investering in onze kinderen en dus in onze toekomst”, zegt Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts. “Goed uitgeruste klassen dragen immers bij aan de kwaliteit van ons onderwijs.”

 

Onderwijsminister Ben Weyts investeert deze regeerperiode in totaal 3 miljard euro in scholenbouwprojecten. Dat is nog eens 500 miljoen euro méér dan in de vorige regeerperiode. Al deze financiële steun kunnen schoolbesturen goed gebruiken voor bouw- of verbouwingswerken. Deze investeringsgolf komt ook Deinze ten goede.

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert zo via het Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs (AGION) € 101.482 in Vrije Basisschool voor Buitengewoon Onderwijs in Deinze. Concreet gaat het om het plaatsen van ventilatie en renovatie van stookplaatsen.

 

Bart Vermaercke (N-VA Deinze): We zijn blij dat alweer een school uit Deinze gebruikt maakt van de beschikbare middelen! Na de extra middelen voor De Veerboot begin deze week ook nu een extra inspanning voor het Buitengewoon Onderwijs!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is